website
Gratis verzending vanaf €50 - Vóór 19.00 uur besteld, morgen in huis ->
Nu tijdelijk tot wel 25% korting op onze Premium Rubberen Automatten! Shop nu ->

Zo werkt Jedlix

Met de Jedlix app laad je eenvoudig je elektrische auto op met groenere én goedkopere energie

Wij noemen dit Slim Laden

Slim laden met de Jedlix app

Een intelligent laadplan gebaseerd op jouw wensen.

Het aanbod van duurzame energie wordt gematched met jouw behoefte als rijder. Via de Jedlix app geef je aan wanneer jouw elektrische auto opgeladen moet zijn en de app berekent vervolgens het optimale laadplan. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen, met de beschikbare capaciteit op het elektriciteitsnetwerk, de mate van beschikbaarheid van duurzame energie én de energieprijs. Op basis van deze gegevens stuurt de app de batterij van jouw auto slim aan. Zo zorgen we er samen voor dat het energienetwerk in balans blijft. En dat levert wat op! Deze financiële beloning ontvang jij als gebruiker.

VOORBEELD:

Dus wil je bijvoorbeeld morgenochtend om 7:00u weg? Dan wordt jouw auto in ’s nachts opgeladen bij veel windenergie en weinig verbruik. In plaats van dat je auto meteen begint te laden, laadt deze op het moment dat het duurzame energie-aanbod hoog is en de energieprijzen lager zijn. Uiteraard zal de batterij volledig opgeladen zijn op het moment van vertrek.

Maak impact

We kunnen de energietransitie van fossiele brandstoffen naar groene stroom zelf versnellen. Door slim te laden draag je bij aan een groene en schonere toekomst.

Word financieel beloond

Door gebruik te maken van de Jedlix app balanceren we samen het elektriciteitsnet. Als dank voor je bijdrage word je financieel beloond. Elke beloning kan vanaf €5,- worden uitbetaald.

Bespaar op je energierekening

Naast verdienen kan je ook besparen met Jedlix ! Na het invoeren van je daltarief laadt Jedlix optimaal en zoveel mogelijk tijdens daluren. Zo heb je inzicht en bespaar je op je energiekosten!  

Jij bepaalt

De app kan eenvoudig worden ingesteld en aangestuurd op basis van jouw wensen. Via het overzichtelijke dashboard vind je o.a. de besparing, het verbruik, en de status van de batterij.

Download de Jedlix app

Op weg naar 100% duurzame energie, en word financieel beloond!

De Jedlix app is beschikbaar voor alle Tesla modellen, afhankelijk van het land waarin u gebruik maakt van de app. Download de gratis app voor iOS of Android via de onderstaande links. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je beginnen met Slim laden, en kan je beginnen met het besparen en verdienen van geld. Samen rijden we naar een groenere toekomst!

Speciale opmerkingen of instructies voor de verkoper bij je bestelling

Wat zoek je?


Populaire Zoektermen:  Sneeuwkettingen  Reistassen  Onderhoud  Automatten